Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10812
|
Название: | Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока |
Другие названия: | Organizational bases for ensuring the quality and safety of products of the Rykhal milk powder plant |
Авторы: | П’ятак, В. С. Piatak, V. |
Ключевые слова: | якість quality безпечність safety молочна сировина raw milk густина density білок protein жирність молока milk fat бактеріальне обсіменіння bacterial contamination соматичні клітини somatic cells кислотність молока milk acidity |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | П’ятак В. С. Організаційні основи забезпечення якості і безпечності продукції Рихальського заводу сухого молока : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Славов В. П. – Житомир, 2020. – 34 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей організації контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока». Проаналізовано асортимент продукції ТОВ «Рихальський завод сухого молока», проаналізовано організацію контролю якості і безпечності молочної сировини. Проведено оцінку технологічних та якісних показників молочної сировини, яка поступає на переробку. The qualifying work presents the results of research on the peculiarities of the organization of quality control and safety of raw milk in the conditions of LLC "Rykhalsky milk powder plant". The range of products of Ryhalsky Powdered Milk Plant LLC is analyzed, the organization of quality control and safety of raw milk is analyzed. The assessment of technological and qualitative indicators of raw milk entering for processing is carried out. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10812 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|