DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10813

Название: Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції скотарства у ТОВ «Вельце» Любарського району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of selection and technological aspects of livestock production in LLC WELCHE of Lyubar district of Zhytomyr region
Авторы: Гарбузюк, І. Б.
Garbuzyuk, I.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
технологія
technology
селекційні ознаки
selection traits
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-and-white dairy breed
кореляція
correlation
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гарбузюк І. Б. Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції скотарства у ТОВ «Вельце» Любарського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна Л. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: У роботі подано результати оцінки технології виробництва продукції скотарства та селекційних ознак корів української чорно-рябої молочної породи. Встановлено, що задля ефективної діяльності галузі скотарства варто враховувати технологічно-селекційні аспекти виробництва продукції, тобто як складові елементи технології, так і рівень реалізації селекційних ознак тварин української чорно-рябої молочної породи.
The paper presents the results of the evaluation of the technology of livestock production and selection traits of cows of the Ukrainian black-and-white dairy breed. It is established that for the effective activity of the cattle-breeding it is necessary to take into account the technological and selection aspects of production, namely the constituent elements of technology and the level of implementation of selection traits of Ukrainian black-and-white dairy breed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10813
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Garbuzyuk_IB_KR_204_2020.pdf960,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет