Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10814
|
Название: | Оцінка якості продуктів бджільництва, вироблених в умовах Житомирського Полісся |
Другие названия: | Assessment of the quality of beekeeping products produced in the conditions of Zhytomyr Polissya |
Авторы: | Малиш, М. В. Malysh, M. |
Ключевые слова: | якість quality мед honey квітковий пилок pollen |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Малиш М. В. Оцінка якості продуктів бджільництва, вироблених в умовах Житомирського Полісся : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2020. – 30 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що на пасіці, на якій використовують класичні технології отримання меду та квіткового пилку, якість відкачаного меду відповідає вимогам державного стандарту, на відміну від якості бджолиного обніжжя. Тому для отримання квіткового пилку високої якості, потрібно удосконалювати технологію його очищення та сушіння, а з метою отримання відкачаного меду першого ґатунку доцільно ретельніше відбирати рамки для відкачування з якомога більшою площею запечатаного меду. As a result of the conducted research, it was found that in the apiary, which uses classical technologies for obtaining honey and flower pollen, the quality of the pumped out honey meets the requirements of the state standard, in contrast to the quality of the bee pollen. Therefore, in order to obtain high quality pollen, it is necessary to improve the technology of its cleaning and drying, and in order to obtain pumped out honey of the first grade, it is advisable to carefully select frames for pumping with the largest possible area of sealed honey. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10814 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|