DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10815

Название: Оцінка технології виробництва свинини та продуктивних ознак свиней в умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Любарського району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of the pork production technology and productive traits of pigs in the conditions of SE RF «Nova Peremoha» of Lyubar district of Zhytomyr region
Авторы: Латка, В. В.
Latka, V.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
технологія
technology
продуктивні ознаки
productive traits
свиноматки
sows
молодняк
young stock
генотип
genotype
кореляція
correlation
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Латка В. В. Оцінка технології виробництва свинини та продуктивних ознак свиней в умовах ДП ДГ «Нова Перемога» Любарського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна Л. – Житомир, 2020. – 37 с.
Аннотация: У роботі подано результати оцінки технологічного процесу виробництва продукції свинарства та продуктивних ознак свиней різних генотипів. З метою ефективного функціонування галузі свинарства варто враховувати досліджені параметри технології виробництва свинини та продуктивності свиней.
The paper presents the results of the assessment of the technological process of pig production and productive traits of pigs of different genotypes. The studied parameters of pork production technology and pig productivity should take into account in order to effectively operate the pig industry.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10815
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Latka_VV_KR_204_2020.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет