Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10817
|
Название: | Технологія виробництва продукції скотарства та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Козятинського району Вінницької області |
Другие названия: | Technology of livestock production and ways to improve it in the Kozyatyn branch of PJSC "Zernoproduct MHP" Kozyatyn district of Vinnytsia region |
Авторы: | Скоробреха, В. О Skorobrekha, V. |
Ключевые слова: | молочне скотарство dairy cattle breeding порода breed технологія виробництва молока milk production technology годівля молочних корів feeding of dairy cows первинна обробка і переробка молока primary processing and milk processing економічна ефективність economic efficiency |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Скоробреха В. О. Технологія виробництва продукції скотарства та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Козятинського району Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2020. – 40 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та збільшенню надоїв молока. Розглянуто сучасний стан підприємства молочної промисловості України. Проаналізовано основні показники та основні види молочної продукції. Досліджено основні чинники, що впливають на діяльність молочної продуктивності. Запропоновано першочергові необхідні заходи щодо підвищення рівня розвитку молочної галузі. Qualification work is devoted to the improvement and increase of milk yield. The current state of the dairy industry of Ukraine is considered. The main indicators and main types of dairy products are analyzed. The main factors influencing the activity of milk productivity are investigated. The priority necessary measures to increase the level of development of the dairy industry are proposed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10817 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|