DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10817

Название: Технологія виробництва продукції скотарства та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Козятинського району Вінницької області
Другие названия: Technology of livestock production and ways to improve it in the Kozyatyn branch of PJSC "Zernoproduct MHP" Kozyatyn district of Vinnytsia region
Авторы: Скоробреха, В. О
Skorobrekha, V.
Ключевые слова: молочне скотарство
dairy cattle breeding
порода
breed
технологія виробництва молока
milk production technology
годівля молочних корів
feeding of dairy cows
первинна обробка і переробка молока
primary processing and milk processing
економічна ефективність
economic efficiency
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Скоробреха В. О. Технологія виробництва продукції скотарства та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Козятинського району Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2020. – 40 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена удосконаленню та збільшенню надоїв молока. Розглянуто сучасний стан підприємства молочної промисловості України. Проаналізовано основні показники та основні види молочної продукції. Досліджено основні чинники, що впливають на діяльність молочної продуктивності. Запропоновано першочергові необхідні заходи щодо підвищення рівня розвитку молочної галузі.
Qualification work is devoted to the improvement and increase of milk yield. The current state of the dairy industry of Ukraine is considered. The main indicators and main types of dairy products are analyzed. The main factors influencing the activity of milk productivity are investigated. The priority necessary measures to increase the level of development of the dairy industry are proposed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10817
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Skorobrekha_VO_KR_204_2020.pdf722,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет