DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10818

Название: Вплив технології виробництва бджолиного обніжжя на його якість
Другие названия: Influence of bee pollen production technology on its quality
Авторы: Кирилюк, В. Л.
Kyryliuk, V.
Ключевые слова: бджільництво
beekeeping
бджолине обніжжя
bee pollination
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кирилюк В. Л. Вплив технології виробництва бджолиного обніжжя на його якість : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2020. – 31 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що сушіння та очищення квіткового пилку без спеціального обладнання негативно відображається на його якості. Тому на пасіці з метою отримання квіткового пилку, який за якістю відповідатиме державному стандарту, потрібно удосконалювати технологію його сушіння та очищення, закупивши для цього спеціальні сушильну шафу та віялку.
As a result of the conducted researches it is established that drying and cleaning of pollen without special equipment has a negative effect on its quality. Therefore, in the apiary in order to obtain pollen, which will meet the quality of the state standard, you need to improve the technology of drying and cleaning, buying a special drying cabinet and fan.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10818
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kyryliuk_VL_KR_204_2020.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет