DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10823

Название: Оцінка якості м’ясопродуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
Другие названия: Evaluation of the yakosti of meat products in the of Zhytomyr Meat Processing Plant LLC
Авторы: Дудник, Р. В.
Dudnyk, R.
Ключевые слова: м’ясопродукти
meat products
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Дудник Р. В. Оцінка якості м’ясопродуктів в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: Якість ковбаси відповідає вимогам державного стандарту. Однак підвищений вміст кухонної солі у ковбасі свідчить про те, що контроль якості на підприємстві небездоганний. Тому, з метою перевірки відповідності показників якості продукції нормативним вимогам, виявлення та вилучення невідповідної продукції на підприємстві при здійсненні приймального контролю доцільно замість вибіркового запровадити суцільний вид контролю продукції.
It was found that the quality of the sausage meets the requirements of the state standard. However, the increased content of table salt in the sausage indicates that the quality control at the enterprise is not perfect. Therefore, in order to verify the compliance of product quality indicators with regulatory requirements, to detect and withdraw non-conforming products at the enterprise during acceptance control, it is advisable to introduce a continuous type of product control instead of selective.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10823
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Dudnyk_RV_KR_204_2020.pdf804,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет