Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10826
|
Название: | Ландшафтне обґрунтування та розроблення територіального планування санітарно-захисної зони ТОВ «ЕКОМ’ЯСО ПОЛІССЯ» Житомирського району Житомирської області |
Другие названия: | Landscape substantiation and development of territorial planning of the sanitary protection zone of LLC "ECOMYASO POLISSYA" of Zhytomyr district of Zhytomyr region |
Авторы: | Дубінський, О. О. Dubinsky, O. |
Ключевые слова: | ковбасний цех sausage shop санітарно-захисна зона sanitary protection zone цех shop викиди забруднюючих речовин emissions of pollutants |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дубінський О. О. Ландшафтне обґрунтування та розроблення територіального планування санітарно-захисної зони ТОВ «ЕКОМ’ЯСО ПОЛІССЯ» Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. механіки та інженерії агроекосистем ; наук. кер. Шелудченко Б. А. – Житомир, 2020. – 30 с. |
Аннотация: | В роботі проаналізований вплив ковбасного цеху, що розташований в населеному пункті серед житлової забудови на довкілля. Запропоновані методи зміни структури санітарно-захисної зони, що дозволить при існуючих умовах забудови зменшити вплив викидів забруднюючих речовин. The paper analyzes the impact of the sausage shop, located in the village among residential buildings on the environment. Methods of changing the structure of the sanitary protection zone are proposed, which will reduce the impact of pollutant emissions under the existing building conditions. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10826 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|