DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10858

Название: Оцінка технології виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» ім. В. Ф. Мазуркевича Чуднівського району Житомирської області
Другие названия: Estimation of technology of production of butter in the conditions of LLC Valiy Mazurkevich named after VF Mazurkevich of Chudniv district of Zhytomyr region
Авторы: Заплетнюк, О .І.
Zapletnyuk, O.
Ключевые слова: вершкове масло
butter
дезодорація вершків
deodorization of cream
термостійкість масла
heat resistance of oil
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Заплетнюк О. І. Оцінка технології виробництва вершкового масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» ім. В. Ф. Мазуркевича Чуднівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2020. – 32 с.
Аннотация: Масло - продукт, який користується великою популярністю на внутрішньому ринку та за кордоном. За даними Національного бюро статистики, загальний обсяг виробництва у березні 2019 року був на 22,3% меншим, ніж за аналогічний період минулого року (69 тис. тонн до 89,03 млн. тонн). У першому кварталі цього року він зменшився на 18% Україна залишається першою п'ятіркою експортерів цього року. Нова Зеландія продемонструвала позитивну динаміку експорту (зростання на 28%), тоді як пропозиція від інших гравців впала: ЄС (-22%), Білорусь (-4%) і США (-3,2%).
Butter is a product that is very popular in the domestic market and abroad. Ukraine established its leading position on the world stage in 2018 and became a leading supplier of these products, but this year the situation has changed. According to the National Bureau of Statistics, the total production in March 2019 was 22.3% less than in the same period last year (69 thousand tons to 89.03 million tons). In the first quarter of this year, it decreased by 1 Ukraine remains the top five exporters this year. New Zealand showed positive dynamics of exports (growth of 28%), while supply from other players fell: the EU (-22%), Belarus (-4%) and the United States (-3.2%).
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10858
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zapletniuk_OI_KR_204_2020.pdf390,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет