Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10864
|
Название: | Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» |
Другие названия: | Assessment of pork quality and safety in the conditions of Zhytomyr Meat Processing Plant LLC |
Авторы: | Карпунець, Ю. С. Karpunets, U. |
Ключевые слова: | свинина pork якість quality безпечність safety |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Карпунець Ю. С. Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2020. – 29 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що на підприємстві в цілому отримують якісну свинину. Однак, контамінація мікроорганізмами 10% досліджених зразків свинини свідчить про те, що наявний ветеринарно-санітарний контроль при забої тварин, зберіганні та транспортуванні туш має недоліки. Тому доцільно з метою підвищення якості і безпеки свинини провести аналіз стану санітарно-мікробіологічного режиму на усіх ланках її переробки, визначити критичні точки і розробити рекомендації щодо їх покращення. However, contamination with microorganisms of 10% of the studied pork samples indicates that the existing veterinary and sanitary control during the slaughter of animals, storage and transportation disadvantages. Therefore, it is advisable to analyze the sanitary and microbiological regime in all stages of its processing, identify critical points and develop recommendations for their improvement. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10864 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|