DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10864

Название: Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
Другие названия: Assessment of pork quality and safety in the conditions of Zhytomyr Meat Processing Plant LLC
Авторы: Карпунець, Ю. С.
Karpunets, U.
Ключевые слова: свинина
pork
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Карпунець Ю. С. Оцінка якості та безпеки свинини в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2020. – 29 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що на підприємстві в цілому отримують якісну свинину. Однак, контамінація мікроорганізмами 10% досліджених зразків свинини свідчить про те, що наявний ветеринарно-санітарний контроль при забої тварин, зберіганні та транспортуванні туш має недоліки. Тому доцільно з метою підвищення якості і безпеки свинини провести аналіз стану санітарно-мікробіологічного режиму на усіх ланках її переробки, визначити критичні точки і розробити рекомендації щодо їх покращення.
However, contamination with microorganisms of 10% of the studied pork samples indicates that the existing veterinary and sanitary control during the slaughter of animals, storage and transportation disadvantages. Therefore, it is advisable to analyze the sanitary and microbiological regime in all stages of its processing, identify critical points and develop recommendations for their improvement.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10864
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Karpunets_YuS_KR_204_2020.pdf632,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет