DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10874

Название: Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Research of the composition and quality of milk and its use in the production of dairy products in the conditions of JSC "Zhytomyr Dairy"
Авторы: Майстренко, А. В.
Maistrenko, A.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
жир
fat
білок
protein
густина
density
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Майстренко А. В. Дослідження складу і якості молока та його використання у виробництві молочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: Молочні продукти є ключовою частиною продовольчого життя. Тому молочні продукти є важливим продуктом харчової промисловості. Ринок молока та молочних продуктів України дуже різноманітний і висококонкурентний. Основу ринку молочної продукції в Україні становлять товари вітчизняного виробництва, хоча імпорт в останні роки зростає. Тому дослідження присвячені вивченню молочної сировини і її якості для виробництва молочних продуктів.
Dairy products are a key part of food life. Therefore, dairy products are an important product of the food industry. The market of milk and dairy products of Ukraine is very diverse and highly competitive. The basis of the dairy market in Ukraine are domestically produced goods, although imports have been growing in recent years. Therefore, research is devoted to the study of raw milk and its quality for the production of dairy products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10874
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Maistrenko_AV_KR_204_2020.pdf358,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет