DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10884

Название: Удосконалення конструктивних параметрів машини для теплової обробки овочів
Другие названия: Improving the design parameters of the machine for heat treatment of vegetables
Авторы: Юхимчук, С. А.
Yukhimchuk, S.
Ключевые слова: овочі
vegetables
теплова обробка
heat treatment
НВЧ
microwave
банки
jars
температура
temperature
консерви
canned food
стерилізація
sterilization
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Юхимчук С. А. Удосконалення конструктивних параметрів машини для теплової обробки овочів : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Сукманюк О. М. – Житомир, 2020. – 39 с.
Аннотация: Робота присвячена проблемі підвищення ефективності роботи машин для теплової обробки з використанням апарату для нагріву плодів і овочів в електромагнітному полі надвисокої частоти (НВЧ). У роботі наведена оцінка впливу апаратів для теплової обробки овочів та готової продукції. Висвітлено доцільність використання апарату для нагріву плодів і овочів в електромагнітному полі надвисокої частоти з урахуванням витрат енергії.
The work is devoted to the problem of increasing the efficiency of heat treatment machines using a device for heating fruits and vegetables in an electromagnetic field of ultrahigh frequency (microwave). The paper evaluates the impact of devices for heat treatment of vegetables on finished products. The expediency of using the device for heating fruits and vegetables in an electromagnetic field of ultrahigh frequency taking into account energy consumption is highlighted.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10884
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yukhimchuk_SA_KR_208_2020.pdf1,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет