DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10888

Название: Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of raw meat processing technologyin the conditions of LLC «Leader Product Plus» of Ovruch district of Zhytomyr region
Авторы: Бухлицький, Є. О.
Bukhlytskyi, Ye.
Ключевые слова: ветеринарно–санітарна експертиза
veterinary and sanitary examination
м’ясні туші
meat carcasses
м'ясо
meat
простежуваність
traceability
НААСР
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бухлицький Є. О. Оцінка технології переробки м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс» Овруцького району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 33 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей організації контролю якості та безпечності продуктів забою тварин, м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс». Проаналізована система управління безпекою продуктів харчування (HACCP) в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс». Наведено особливості забою халяльних тварин. Проведено ветеринарно–санітарну оцінку якості та безпечності м’ясної сировини в умовах ТОВ «Лідер Продукт Плюс».
The qualification work presents the results of research on the peculiarities of the organization of quality control and safety of slaughter products, raw meat in the conditions of LLC "Leader Product Plus". The food safety management system (HACCP) in the conditions of LLC "Leader Product Plus" is analyzed. A veterinary and sanitary assessment of the quality and safety of slaughter products, raw meat was carried out in the conditions of Leader Product Plus LLC.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10888
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bukhlytskyi_YO_KR_204_2020.pdf782,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет