DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10890

Название: Радіоекологічні аспекти розвитку м’ясопереробної галузі Північних районів Житомирщини
Другие названия: Radioecological aspects of the development of the meat processing industry of the Northern districts of Zhytomyr region
Авторы: Бугайчук, О. В.
Bugaychuk, O.
Ключевые слова: радіоактивно забруднені території
radioactively contaminated areas
тваринництво
animal husbandry
поголів’я худоби
livestock
жива вага
live weight
м’ясопереробні підприємства
meat processing enterprises
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бугайчук О. В. Радіоекологічні аспекти розвитку м’ясопереробної галузі Північних районів Житомирщини : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2020. – 43 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена аналізу сучасного стану та перспектив розвитку сировинної бази м’ясопереробної галузі у північних районах Житомирській області. Встановлено, що на сучасному етапі основною проблемою стратегічного розвитку м’ясопереробної галузі в радіоактивно забруднених районах області є застаріла законодавча база з радіаційної безпеки населення та дефіцит вітчизняної сировини через кризовий стан тваринництва. Зазнала серйозних змін і структура виробництва м'ясопереробної промисловості. Спостерігається значне падіння м’ясних виробів з великої рогатої худоби на користь свинини свіжої та продуктів свійської птиці.
Qualification work is devoted to the analysis of the current state and prospects of development of the raw material base of the meat processing industry in the northern regions of Zhytomyr region. It is established that at the present stage the main problem of strategic development of the meat processing industry in radioactively contaminated areas of the region is the outdated legal framework for radiation safety of the population and the shortage of domestic raw materials due to the crisis of livestock. The structure of the meat processing industry has also undergone serious changes. There has been a significant drop in beef products in favor of fresh pork and poultry products.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10890
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bugaychuk_O_KR_204_2020.pdf478,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет