DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10936

Название: Технологія забою і переробки птиці, великої та малої рогатої худоби відповідно до вимог «Халяль» в умовах ООО «Агро-Рось» Смілянського району Черкаської області
Другие названия: Technology of slaughter and processing of meat of cattle and poultry and poultry, in accordance with the requirements of Halal in the conditions of LLC "Agro-Ros" of Smilyansky district of Cherkasy region
Авторы: Боричевський, Р. Д.
Borychevsky, R.
Ключевые слова: м'ясо
мeat
Халяль
Halal
птиця
poultry
велика рогата худоба
cattle
мала рогата худоба
small cattle
забій
slaughter
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Боричевський Р. Д. Технологія забою і переробки птиці, великої та малої рогатої худоби відповідно до вимог «Халяль» в умовах ООО «Агро-Рось» Смілянського району Черкаської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2020. – 37 с.
Аннотация: Вивчено технологію забою птиці, великої та малої рогатої худоби в умовах ООО «Агро-Рось» Смілянського району Черкаської області, задля впровадження отриманого досвіду на інших Українських підприємствах виробництва сертифікованої продукції «Халяль», що дозволить виробникам отримати додаткові ринки збуту, і як наслідок економічне зростання. Оскільки, Європа прийняла закон про обов'язкове оглушення тварин перед забоєм (тоді як, згідно з мусульманськими канонами, при виробництві продуктів за технологією халяль це неприпустимо), то у вітчизняних підприємствах по забою тварин з'явився реальний шанс вийти зі своєю пропозицією і на європейський ринок, для мусульманських громадян.
The technology of slaughter of poultry, cattle and small cattle in the conditions of LLC "Agro-Ros" of Smilyansky district of Cherkasy region, for introduction of the received experience at other Ukrainian enterprises of production of certified production "Halal" that will allow producers to receive additional markets and growth. Since Europe has adopted a law on the mandatory stunning of animals before slaughter (whereas, according to Muslim canons, in the production of halal products, this is unacceptable), domestic animal slaughterhouses have a real chance to come up with their proposal and European market, for Muslim citizens.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10936
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Borychevsky_RD_KR_204_2020.pdf732,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет