DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10947

Название: Технологія виробництва та оцінка якості масла «Хуторок селянський» в умовах ПАТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Production technology and assessment of the quality of butter "Khutorok peasant" in the conditions of PJSC "Zhytomyr Butter Plant"
Авторы: Веремчук, К. М.
Veremchuk, К.
Ключевые слова: вершкове масло
butter
технологічні процеси
technological processes
оцінка якості
quality assessment
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Веремчук К. М. Технологія виробництва та оцінка якості масла «Хуторок селянський» в умовах ПАТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Степаненко В. М. – Житомир, 2020. – 34 с.
Аннотация: Виконання даної роботи дозволило обґрунтувати та проаналізувати виробничий процес молокопереробного підприємства, а саме процес виробництва вершкового масла «Хуторок селянський». Визначено головні критерії, за якими встановлюють якість виготовлення солодко вершкового масла; вивчено дотримання етапів технологічного процесу його приготування та оцінка якості готового продукту (органолептичні, фізико-хімічні показники); вивчено нормативні документи, що визначають стандарти якості та методи оцінювання.
Execution of this work allowed to substantiate and analyze the production process of the milk processing enterprise, namely the process of production of butter "Khutorok Selyansky". The main criteria for determining the quality of sweet butter production are determined; the observance of the stages of the technological process of its preparation and the assessment of the quality of the finished product (organoleptic, physicochemical parameters) have been studied; normative documents defining quality standards and assessment methods have been studied.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10947
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Veremchuk KN_KR_204_2020.pdf1,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет