Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
281 – Публічне управління та адміністрування >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10961
|
Название: | Забезпечення сталого розвитку овочівництва захищеного ґрунту, як фактора продовольчої безпеки України |
Другие названия: | Ensuring sustainable development of vegetable growing of protected soil as a factor of food safety of Ukraine |
Авторы: | Савченко, В. М. Savchenko, V. |
Ключевые слова: | продовольча безпека food safety сталий розвиток sustainable development галузь овочівництва vegetable industry захищений ґрунт protected soil ефективність розвитку development efficiency державна підтримка state support |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Савченко В. М. Забезпечення сталого розвитку овочівництва захищеного ґрунту, як фактора продовольчої безпеки України : кваліфікаційна робота : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Поліський нац. ун-т, каф. економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління ; наук. кер. Якобчук В. П. – Житомир, 2020. – 51 с. |
Аннотация: | Визначено зміст та архітектоніку системи забезпечення сталого розвитку овочівництва захищеного ґрунту, як фактора продовольчої безпеки України. Здійснено оцінку стану та ідентифіковано проблеми розвитку та потенціалу галузі овочівництва захищеного ґрунту в контексті продовольчої безпеки України. Визначено основні напрямки сталого розвитку вітчизняного ринку овочів закритого ґрунту. Розроблено механізм формування та напрямки удосконалення вітчизняного ринку овочів захищеного ґрунту на основі підвищення ефективності їх виробництва. This article establishes the content and architectonics of the system of ensuring the sustainable development of vegetable growing of protected soil as a factor of food safety of Ukraine. This evaluates the condition and identifies the problems of development and potential of the vegetable growing field of protected soil in the context of food safety of Ukraine. The main directions of sustainable development of the domestic market of vegetables on closed soil are identified. The mechanism of formation and directions of improvement of the domestic market of vegetables of the protected soil by means of increase of efficiency of their production is developed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10961 |
Располагается в коллекциях: | 281 – Публічне управління та адміністрування
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|