DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10987

Название: Оцінка технологій виробництва молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of technologies for the production of dairy products in the minds of TOV "Ryhalsky milk powder plant" in the Еmilchinsky district of Zhytomyr region
Авторы: Грек, Н. В.
Grek, N.
Ключевые слова: молоко
milk
сухе молоко незбиране
whole milk powder
сухе молоко знежирене
skimmed milk powder
технології виробництва
production technologies
якість сухих молочних продуктів
quality of dry dairy products
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Грек Н. В. Оцінка технологій виробництва молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2020. – 39 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена проблемам переробки молока на інноваційних засадах. Показані особливості технологічних процесів виробництва сухих молочних продуктів. Встановлено, що на ТОВ «Рихальський завод сухого молока» дотримуються вимог технологій виробництва, виготовляють якісні та безпечні сухі молочні вироби, згідно чинних нормативних документів.
The quality of the robot is dedicated to the problems of milk processing at the innovative ambushes. Shown of the special features of technological processes in the production of dry milk products. It has been installed that at the TOV "Rikhal'skiy milk powder plant" complies with the requirements of production technologies, produces high-quality and safe dry dairy products, according to the normative documents.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10987
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Grek_N_KR_204_2020.pdf746,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет