Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10987
|
Название: | Оцінка технологій виробництва молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області |
Другие названия: | Evaluation of technologies for the production of dairy products in the minds of TOV "Ryhalsky milk powder plant" in the Еmilchinsky district of Zhytomyr region |
Авторы: | Грек, Н. В. Grek, N. |
Ключевые слова: | молоко milk сухе молоко незбиране whole milk powder сухе молоко знежирене skimmed milk powder технології виробництва production technologies якість сухих молочних продуктів quality of dry dairy products |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Грек Н. В. Оцінка технологій виробництва молочних продуктів в умовах ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2020. – 39 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена проблемам переробки молока на інноваційних засадах. Показані особливості технологічних процесів виробництва сухих молочних продуктів. Встановлено, що на ТОВ «Рихальський завод сухого молока» дотримуються вимог технологій виробництва, виготовляють якісні та безпечні сухі молочні вироби, згідно чинних нормативних документів. The quality of the robot is dedicated to the problems of milk processing at the innovative ambushes. Shown of the special features of technological processes in the production of dry milk products. It has been installed that at the TOV "Rikhal'skiy milk powder plant" complies with the requirements of production technologies, produces high-quality and safe dry dairy products, according to the normative documents. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10987 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|