Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10995
|
Название: | Оцінка забійних та м’ясних якостей качок при вирощуванні в умовах фізіологічного двору Інституту сільського господарства Полісся НААН України |
Другие названия: | Evaluation of slaughter and meat qualities of ducks when grown in the physiological yard of the Institute of Agriculture of Polissya NAAS of Ukraine |
Авторы: | Гетманенко, С. С. Getmanenko, S. |
Ключевые слова: | безвигульний та вигульний способи утримання free and walking methods of keeping групи groups жива вага live weight качки ducks м’язи muscles шкіра skin кістки bones внутрішні органи internal organs патрана тушка gutted carcass |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Гетманенко С. С. Оцінка забійних та м’ясних якостей качок при вирощуванні в умовах фізіологічного двору Інституту сільського господарства Полісся НААН України : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальова С. П. – Житомир, 2020. – 34 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі теоретично і практично встановлено, що способи утримання качок впливають на ріст і розвиток птиці, масу внутрішніх органів та масу патраних тушок.
Одержані результати дослідження мають практичне значення для ведення качківництва в умовах особистих підсобних господарств. In the qualification work it is theoretically and practically established that the methods of keeping ducks affect the growth and development of poultry, the mass of internal organs and the mass of gutted carcasses.
The results of the study are of practical importance for ducking in the conditions of personal farms. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10995 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|