Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11561
|
Название: | Вплив способів зберігання на лежкість пізньостиглої білоголової капусти |
Другие названия: | Influence of storage methods on the shelf life of late-ripening white cabbage |
Авторы: | Потапчук, Т.Ю. Potapchuk, T. |
Ключевые слова: | технологія вирощування cultivation technology капуста білоголова white cabbage система сівозмін crop rotation система обробітку ґрунту, tillage system система удобрення fertilizer system способи зберігання storage methods, вміст цукрів sugar content лежкоздатність viability |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Потапчук Т. Ю. Вплив способів зберігання на лежкість пізньостиглої білоголової капусти : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. ґрунтознавства та землеробства ; наук. кер. Деребон І. Ю. – Житомир, 2020. – 39 с. |
Аннотация: | В 2019-2020 рр. проводились польові та аналітичні роботи згідно затвердженого завдання на дипломну роботу, стосовно визначення впливу способів зберігання на вихід товарної продукції та споживчі властивості пізньої білоголової капусти. У першому розділі розглядають наукові джерела стосовно обраної тематики та деталізується обраний напрям проведення досліджень. Другий розділ містить дані стосовно агрохімічної характеристики місця проведення дослідів, аналізується характеристика кліматичних умов років досліджень, наводиться мета і завдання проведення наукового пошуку. Розділ 3 присвячено визначенню впливу погодних умов на ріст і розвиток культури та визначення результатів запропонованих у досліді способів зберігання на біохімічний склад та втрати при зберіганні. У цьому розділі також розглянуто визначення економічної та енергетичної ефективності запропонованих прийомів зберігання. In 2019-2020, field and analytical work was carried out according to the approved task for the thesis, to determine the impact of storage methods on the yield of marketable products and consumer properties of late white cabbage.
The first section considers scientific sources on the selected topic and details the chosen direction of research. The second section contains data on the agrochemical characteristics of the place of experiments, analyzes the characteristics of the climatic conditions of the years of research, provides the purpose and objectives of scientific research. Section 3 is devoted to determining the influence of weather conditions on the growth and development of culture and determining the results of the proposed storage methods on the biochemical composition and storage losses. This section also discusses the definition of economic and energy efficiency of the proposed storage methods. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11561 |
Располагается в коллекциях: | 201 – Агрономія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|