DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11577

Название: Товарний вихід столових буряків залежно від способів їх зберігання
Другие названия: Commodity yield of table beets depending on the methods of their storage
Авторы: Корнійчук, В. М.
Korniychuk, V.
Ключевые слова: буряк столовий
beetroot
коренеплід
root crop
урожайність
yield
біохімічний склад
biochemical composition
товарність
marketability
лежкість
shelf life
природні втрати маси
natural weight loss
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Корнійчук В. М. Товарний вихід столових буряків залежно від способів їх зберігання : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. ґрунтознавства та землеробства ; наук. кер. Деребон І. Ю. – Житомир, 2020. – 36 с.
Аннотация: В 2019-2020 роках проводились дослідження згідно затвердженого завдання на виконання дипломної роботи, де розглядаються питання визначення впливу сортових особливостей на урожай і лежкоздатність та біохімічний склад коренеплодів столових буряків. Перший розділ дипломної роботи огляду наукових літературних джерел і сучасному стану публікацій з питань, що розглядаються в роботі. У другому розділі «Місце, умови та програма проведення досліджень» дипломної наведена характеристика ґрунтових і погодних умов обраного місця досліджень, аналізується перебіг таких чинників за роки проведення досліджень, наводиться програма та методика проведення досліджень. Розділ 3 присвячено визначенню впливу комплексу погодних факторів на біометричні показники буряків, виявленню продуктивності посівів залежно від сортового складу та урожайності. Також розглядаються питання зміни якості коренеплодів залежно від способів зберігання сировини. Розраховані економічна та енергетична ефективності досліджень.
In 2019-2020, research was conducted in accordance with the approved task for the thesis, which addresses the issue of determining the impact of varietal characteristics on yield and viability and biochemical composition of beet roots. The first section of the thesis is a review of scientific literature sources and the current state of publications on the issues addressed in the work. In the second section «Place, conditions and program of research» the characteristic of soil and weather conditions of the chosen place of researches is given, the course of such factors for years of researches is analyzed, the program and a technique of carrying out researches is resulted. Section 3 is devoted to determining the influence of a set of weather factors on the biometric indicators of beets, identifying crop productivity depending on varietal composition and yield. Calculated economic and energy efficiency of research.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11577
Располагается в коллекциях:201 – Агрономія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Korniychuk_V._M._201_2020.pdf428,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет