Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11626
|
Название: | Особливості виробництва та управління якістю молока в Німеччині на прикладі молочно-товарної ферми м. Вайсенберг |
Другие названия: | Peculiarities of milk production and quality management in Germany on the applied dairy farm in Wiesenberger |
Авторы: | Стелюта, Р. В. Stelyuta, R. |
Ключевые слова: | утримання keeping годівля корів feeding of cows виробництво молока milk production якість та безпечність молока quality and safety of milk |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Стелюта Р. В. Особливості виробництва та управління якістю молока в Німеччині на прикладі молочно-товарної ферми м. Вайсенберг : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2021. – 42 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена вивченню досвіду Німеччини з виробництва молока та впровадження систем управління його якістю та безпечністю на рівні виробників. Встановлені особливості виробництва молока, його первинної обробки, контролю якості і безпечності в умовах ферми м. Вайсенберг. The qualification work is devoted to the study of the German experience in milk production and the introduction of management systems for its quality and safety at the level of producers. The peculiarities of milk production, its primary processing, quality control and safety in the conditions of the Weissenberg farm are established. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11626 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|