DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11636

Название: Оцінка систем управління якістю і безпечністю молочної сировини на ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області
Другие названия: Assessment of control systems for the quality and safety of dairy products at the TOV "Rikhalsky plant of milk powder" in the Omilchinsky district of the Zhytomyr region
Авторы: Шроль, В. Ю.
Shrol, V.
Ключевые слова: молоко та молокопродукти
milk and dairy products
якість та безпечність продукції
quality and safety of products
НАССР
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шроль В. Ю. Оцінка систем управління якістю і безпечністю молочної сировини на ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2021. – 39 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена проблемам застосування системи НАССР на підприємствах переробної галузі що визначає, оцінює і контролює небезпечні чинники та гарантує безпечність та якість харчових продуктів. Показані особливості впровадження та ефективність даної системи управління якістю продукції та її безпечністю на підприємстві ТОВ «Рихальський завод сухого молока» Ємільчинського району Житомирської області.
The quality of the robot is assigned to the problems of stagnation of the HACCP system at the enterprises of the processing equipment, assessment and control, not safe officials and guarantee of the safety and quality of food products. Indicators of particularity in the implementation and efficiency of this system and management of product quality and safety at the production facilities of TOV "Rikhalsky plant of milk powder" in the Umilchinsky district of the Zhytomyr region.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11636
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shrol_VYu_204_KR_2021.pdf963,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет