DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
051 – Економіка >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11656

Название: Зростання якості м’ясопродукції в контексті формування продовольчої безпеки України
Другие названия: Increasing the quality of meat products in the context of food security formation in Ukraine
Авторы: Чаюн, В. М.
Chaiun, V.
Ключевые слова: якість
quality
сільське господарство
agriculture
поголів’я тварин
livestock
м’ясна продукція
meat products
м’ясопереробна промисловість
meat processing industry
прогнозування
forecasting
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чаюн В. М. Зростання якості м’ясопродукції в контексті формування продовольчої безпеки України : кваліфікаційна робота : спец. 051 «Економіка» / Поліський нац. ун-т, каф. економіки і підприємництва ; наук. кер. Ходаківський Є. І. – Житомир, 2021. – 43 с.
Аннотация: У роботі досліджено теоретико-методологічні засади якості продукції. Визначено сутність, методика та показники якості продукції. Досліджено споживчу цінність м’яса та її роль у формуванні раціону людини. Здійснено економічний аналіз кон’юнктури ринку м’яса в Україні. Визначено якісні показники м’ясної продукції провідних виробників. Здійснено оцінку фізико-хімічних та органолептичних показників якості м’ясної продукції. Запропоновано шляхи удосконалення державного регулювання якістю продукції. Здійснено прогнозування поголів’я сільськогосподарських тварин м’ясного напряму та різних видів м’яса в контексті формування глобальної продовольчої безпеки та визначення місця України в цьому процесі.
The theoretical and methodological principles of product quality are investigated in the work. The essence, methods and indicators of product quality are determined. The consumer value of meat and its role in shaping the human diet is studied. An economic analysis of the meat market in Ukraine has been carried out. The quality indicators of meat products of leading producers have been determined. Physicochemical and organoleptic indicators of meat product quality were evaluated. Ways to improve state regulation of product quality are proposed. The forecast of livestock of meat animals and various types of meat in the context of the formation of global food security and determining the place of Ukraine in this process.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11656
Располагается в коллекциях:051 – Економіка

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chaiun_VM_KR_E_2021.pdf1,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет