DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11667

Название: Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі
Другие названия: Bactericidal properties of honey produced in Zhytomyr Polissia
Авторы: Радчук, І. Р.
Radchuk, I.
Ключевые слова: мед
honey
якість
quality
бактерицидність
bactericidal
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Радчук І. Р. Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2021. – 34 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що на бактерицидну активність впливає сорт меду, характеристика мікрофлори, а також температурний режим. Тому, з метою розробки державних стандартів щодо бактерицидності меду і методик її визначення пропонуємо проводити широкомасштабні дослідження бактерицидності меду, виробленого в різних регіонах України.
As a result of the conducted researches it is established that the bactericidal activity is influenced by a grade of honey, the characteristic of microflora, and also a temperature mode. Therefore, in order to develop state standards for bactericidal honey and methods for its determination, we propose to conduct large-scale studies of bactericidal honey produced in different regions of Ukraine.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11667
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Radchuk_IR_KR_204_2021.pdf916,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет