Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/11667
|
Название: | Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі |
Другие названия: | Bactericidal properties of honey produced in Zhytomyr Polissia |
Авторы: | Радчук, І. Р. Radchuk, I. |
Ключевые слова: | мед honey якість quality бактерицидність bactericidal |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Радчук І. Р. Бактерицидні властивості меду, виробленого на Житомирському Поліссі : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2021. – 34 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що на бактерицидну активність впливає сорт меду, характеристика мікрофлори, а також температурний режим. Тому, з метою розробки державних стандартів щодо бактерицидності меду і методик її визначення пропонуємо проводити широкомасштабні дослідження бактерицидності меду, виробленого в різних регіонах України. As a result of the conducted researches it is established that the bactericidal activity is influenced by a grade of honey, the characteristic of microflora, and also a temperature mode. Therefore, in order to develop state standards for bactericidal honey and methods for its determination, we propose to conduct large-scale studies of bactericidal honey produced in different regions of Ukraine. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/11667 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|