DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12184

Название: Технологічні аспекти годівлі та утримання дійних корів в умовах фермерського господарства «Dueholmvej» (Данія)
Другие названия: Technological aspects of feeding and keeping dairy cows in the farm "Dueholmvej" (Denmark)
Авторы: Бродовський, С. С.
Brodovsky, S.
Ключевые слова: корови
cows
продуктивність
productivity
технологічні процеси
technological processes
молоко
milk
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бродовський С. С. Технологічні аспекти годівлі та утримання дійних корів в умовах фермерського господарства «Dueholmvej» (Данія) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2021. – 38 с.
Аннотация: В основу кваліфікаційної роботи було покладено вивчення технологічних процесів у виробництві молока у фермерському господарстві «Dueholmvej» (Данія). Отриманий досвід є корисним для господарств України, оскільки розвиток вітчизняної галузі молочного скотарства потребує вдосконалення та реорганізації. Одним із основних напрямків сільського господарства Данії є галузь молочного скотарства. Добовий надій корів по фермі становить близько 8600-8800 літрів молока за лактаційний період. В господарстві є корови які дають понад 10000 л молока. Якщо середньодобовий надій менше 21 літра корова вибраковується як нерентабельна.
The qualification work was based on the study of technological processes in milk production on a «Dueholmvej» Danish farm. The experience gained is useful for Ukrainian farms, as the development of the domestic dairy industry needs improvement and reorganization. One of the main areas of agriculture in Denmark is the dairy industry. The daily yield of cows on the farm is about 8600-8800 liters of milk during lactation. The farm has cows that give more than 10,000 liters of milk. If the average daily hope is less than 21 liters, the cow is rejected as unprofitable.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12184
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Brodovsky_SS_KR_204_2021.pdf2,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет