Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12244
|
Название: | Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна |
Другие названия: | Optimization of the technological process of flour production |
Авторы: | Сарнецький, М. А. Sarnetskyi, M. |
Ключевые слова: | технологічний процес technological process борошно flour зерно grain подрібнювач grinder |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Сарнецький М. А. Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Сукманюк О. М. – Житомир, 2021. – 40 с. |
Аннотация: | Робота присвячена проблемі оптимізації технологічного процесу виробництва борошна шляхом подріблення зернового матеріалу в залежності від конструктивно-кінематичних параметрів одновальцево-декового подрібнювача, з урахуванням питомої енергоємності процесу. The work is devoted to the problem of optimization of the technological process of flour production by grinding grain material depending on the design and kinematic parameters of single-roller-deck grinder, taking into account the specific energy consumption of the process. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12244 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|