DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12244

Название: Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна
Другие названия: Optimization of the technological process of flour production
Авторы: Сарнецький, М. А.
Sarnetskyi, M.
Ключевые слова: технологічний процес
technological process
борошно
flour
зерно
grain
подрібнювач
grinder
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Сарнецький М. А. Оптимізація технологічного процесу виробництва борошна : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Сукманюк О. М. – Житомир, 2021. – 40 с.
Аннотация: Робота присвячена проблемі оптимізації технологічного процесу виробництва борошна шляхом подріблення зернового матеріалу в залежності від конструктивно-кінематичних параметрів одновальцево-декового подрібнювача, з урахуванням питомої енергоємності процесу.
The work is devoted to the problem of optimization of the technological process of flour production by grinding grain material depending on the design and kinematic parameters of single-roller-deck grinder, taking into account the specific energy consumption of the process.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12244
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Sarnetskyi_MA_KR_208_2021.docx1,51 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет