Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12336
|
Название: | Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат |
Другие названия: | Technological features of cooked sausages production in the conditions of Zhytomyr Meat Processing Plant LLC |
Авторы: | Баранівський, А. А. Baranovsky, A. |
Ключевые слова: | технологічні особливості technological features м’ясокомбінат meat processing plant сировина raw materials м'ясо яловичини beef м'ясо свинини pork варені ковбаси cooked sausages субпродукти by-products добавки additives |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Баранівський А. А. Технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Мамченко В. Ю. – Житомир, 2021. – 36 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі наведені технологічні особливості виробництва варених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат».
Торгові марки під якими ТОВ ‹‹Житомирський м’ясокомбінат›› випускає свою продукцію: ТМ ”М’ясна Гільдія” (Україна), ТМ ”Ранчо” (Україна), TM ”Gremio de la Carne” (Україна). Комбінат випускає більше 100 найменувань продукції, що реалізується по всій Україні а також в інші країни. Основні виробничі потужності складають: виробництво м’яса субпродуктів – 100т/зміну, виробництво ковбасних виробів і копчених-21т/зміна, ємність одночасного зберігання м’яса в холодильнику – 3600т, потужність заморозки м’яса на кісті та в блоках - 100 тон на добу. The qualification work presents the technological features of the production of cooked sausages in the conditions of Zhytomyr Meat Processing Plant LLC.
Trademarks under which Zhytomyr Meat Factory LLC manufactures its products: TM “Meat Guild” (Ukraine), TM “Rancho” (Ukraine), TM “Gremio de la Carne” (Ukraine). The plant produces more than 100 products sold throughout Ukraine and in other countries. The main production facilities are: production of meat offal - 100t / shift, production of sausages and smoked-21t / shift, capacity for simultaneous storage of meat in the refrigerator - 3600t, freezing capacity of meat on the bone and in blocks - 100 tons per days. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12336 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|