Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
281 – Публічне управління та адміністрування >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12373
|
Название: | Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовища |
Другие названия: | Formation of a public food safety management system |
Авторы: | Стрельченко, В. М Strelchenko, V. |
Ключевые слова: | харчові продукти food products якість quality безпека safety система якості quality system НАССП NASSP контрольні точки checkpoints державна політика public policy |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Стрельченко В. М. Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовища : кваліфікаційна робота : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Поліський нац. ун-т, каф. економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління ; наук. кер. Зінчук Т. О. – Житомир, 2021. – 38 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота присвячена етапам формування системи управління якістю та безпечністю продукції на основі принципів НАССП. Актуальність визначається тим, що безпечність вживання харчових продуктів є запорукою здоров’я нації. Крім того, застосування та дотримання всіх міжнародних вимог та норма до якості продукції значно покращить імідж та якість продукції вітчизняного товаровиробника та дасть великі можливості потрапити на міжнародні ринки. Було проаналізовано діяльність роботи Державної служби України з продовольчої безпеки і захисту прав споживачів. Було запропоновано шляхи формування публічної політики безпечності харчової продукції за допомогою впровадження системи НАССР. The qualification work is devoted to the stages of forming a product quality and safety management system based on the principles of NASSP. Relevance is determined by the fact that the safety of food consumption is the key to the health of the nation. In addition, the application and compliance with all international requirements and standards for product quality will significantly improve the image and quality of domestic producers ' products and provide great opportunities to enter international markets. The activities of the state service of Ukraine for food security and consumer protection were analyzed. Ways to form a public food safety policy through the introduction of the HACCP system were proposed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12373 |
Располагается в коллекциях: | 281 – Публічне управління та адміністрування
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|