DSpace User Registration
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
281 – Публічне управління та адміністрування >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12373

Название: Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовища
Другие названия: Formation of a public food safety management system
Авторы: Стрельченко, В. М
Strelchenko, V.
Ключевые слова: харчові продукти
food products
якість
quality
безпека
safety
система якості
quality system
НАССП
NASSP
контрольні точки
checkpoints
державна політика
public policy
Issue Date: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Стрельченко В. М. Формування системи публічного управління безпечністю харчового середовища : кваліфікаційна робота : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Поліський нац. ун-т, каф. економічної теорії, інтелектуальної власності та публічного управління ; наук. кер. Зінчук Т. О. – Житомир, 2021. – 38 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена етапам формування системи управління якістю та безпечністю продукції на основі принципів НАССП. Актуальність визначається тим, що безпечність вживання харчових продуктів є запорукою здоров’я нації. Крім того, застосування та дотримання всіх міжнародних вимог та норма до якості продукції значно покращить імідж та якість продукції вітчизняного товаровиробника та дасть великі можливості потрапити на міжнародні ринки. Було проаналізовано діяльність роботи Державної служби України з продовольчої безпеки і захисту прав споживачів. Було запропоновано шляхи формування публічної політики безпечності харчової продукції за допомогою впровадження системи НАССР.
The qualification work is devoted to the stages of forming a product quality and safety management system based on the principles of NASSP. Relevance is determined by the fact that the safety of food consumption is the key to the health of the nation. In addition, the application and compliance with all international requirements and standards for product quality will significantly improve the image and quality of domestic producers ' products and provide great opportunities to enter international markets. The activities of the state service of Ukraine for food security and consumer protection were analyzed. Ways to form a public food safety policy through the introduction of the HACCP system were proposed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12373
Appears in Collections:281 – Публічне управління та адміністрування

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Strelchenko_VM_KR_281_2021.pdf1,08 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2023 Polissia University