DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12431

Название: Оцінка технології виробництва свинини на прикладі господарства «Gaardsted Højgaard I/S» (Данія)
Другие названия: Estimation of pork production technology on the example of «Gaardsted Højgaard I/S» farm (Denmark)
Авторы: Гармаш, І. Є.
Garmash, I.
Ключевые слова: свинарство
pig breeding
технологія
technology
виробництво
production
технологічні процеси
technological processes
свині
pigs
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гармаш І. Є. Оцінка технології виробництва свинини на прикладі господарства «Gaardsted Højgaard I/S» (Данія) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 35 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі наведена оцінка технології виробництва продукції свинарства в умовах фермерського господарства «Gaardsted Højgaard I/S» (Данія). Набуття практичного досвіду роботи на передових закордонних підприємствах є перспективним кроком для майбутнього спеціаліста. Вітчизняній галузі свинарства необхідний новий, інноваційних підхід для розвитку та удосконалення. Технологічні аспекти виробництва свинини в Данії на відміну від традиційних різняться: новими вимогами до виробників, якості продукції, підтримкою з боку держави, запровадженням інновацій.
The qualification work evaluates the technology of pig production in the conditions of the farm "Gaardsted Højgaard I / S" (Denmark). Gaining practical experience working at leading foreign companies is a promising step for future professionals. The domestic pig industry needs a new, innovative approach to development and improvement. Technological aspects of pork production in Denmark, in contrast to traditional ones, differ: new requirements for producers, product quality, state support, innovation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12431
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Garmash_IYe_KR_204_2021.pdf1,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет