Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12431
|
Название: | Оцінка технології виробництва свинини на прикладі господарства «Gaardsted Højgaard I/S» (Данія) |
Другие названия: | Estimation of pork production technology on the example of «Gaardsted Højgaard I/S» farm (Denmark) |
Авторы: | Гармаш, І. Є. Garmash, I. |
Ключевые слова: | свинарство pig breeding технологія technology виробництво production технологічні процеси technological processes свині pigs |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Гармаш І. Є. Оцінка технології виробництва свинини на прикладі господарства «Gaardsted Højgaard I/S» (Данія) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 35 с. |
Аннотация: | В кваліфікаційній роботі наведена оцінка технології виробництва продукції свинарства в умовах фермерського господарства «Gaardsted Højgaard I/S» (Данія). Набуття практичного досвіду роботи на передових закордонних підприємствах є перспективним кроком для майбутнього спеціаліста. Вітчизняній галузі свинарства необхідний новий, інноваційних підхід для розвитку та удосконалення. Технологічні аспекти виробництва свинини в Данії на відміну від традиційних різняться: новими вимогами до виробників, якості продукції, підтримкою з боку держави, запровадженням інновацій. The qualification work evaluates the technology of pig production in the conditions of the farm "Gaardsted Højgaard I / S" (Denmark). Gaining practical experience working at leading foreign companies is a promising step for future professionals. The domestic pig industry needs a new, innovative approach to development and improvement. Technological aspects of pork production in Denmark, in contrast to traditional ones, differ: new requirements for producers, product quality, state support, innovation. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12431 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|