DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12437

Название: Впровадження моделі потокового виробництва свинини в умовах ТОВ «Тернопільський бекон»
Другие названия: Introduction of the model of streaming pork production in the conditions of Ternopil Bacon LLC
Авторы: Гармаш, О. О.
Garmash, O.
Ключевые слова: свині
pigs
модель
model
потокова технологія
flow technology
цехи
shops
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гармаш О. О. Впровадження моделі потокового виробництва свинини в умовах ТОВ «Тернопільський бекон» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 34 с.
Аннотация: У результаті виконання роботи встановлено, що промисловий свинокомплекс ТОВ «Тернопільський бекон» працює по замкненому циклі виробництва продукції свинарства з 7-ми денним ритмом. Протягом семи днів на парування надходить 25,3 голови свиноматок, відлучення поросят проходить у 28-ми денному віці, що дає можливість від кожної свиноматки протягом року одержати по 2,0 і більше опороси, дорощування молодняку – 49 днів, власне відгодівля – 105 днів. Впровадження потокової системи виробництва свинини передбачає отримання, вирощування і реалізацію великих одновікових груп молодняку через певні проміжки часу.
As a result of performance of work it is established that the industrial pig complex of LLC Ternopil Bacon works on a closed cycle of production of pig products with a 7-day rhythm. Within seven days, 25.3 sows arrive for mating, weaning of piglets takes place at the age of 28 days, which makes it possible to receive 2.0 or more farrowings from each sow during the year, rearing of young stock - 49 days, actual fattening - 105 days. The introduction of a stream system of pork production involves obtaining, growing and selling large age groups of young animals at certain intervals.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12437
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Garmash_OO_KR_204_2021.pdf722,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет