DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12506

Название: Ефективність використання солей мікроелементів у годівлі молочних корів господарства «Моя ТЕРРА» Житомирської області
Другие названия: The efficiency of the use of micronutrient salts in the feeding of dairy cows of the farm "My TERRA" Zhytomyr region
Авторы: Маліцька, А. С.
Malitska, A.
Ключевые слова: раціон
diet
поживні речовини
nutrients
корови
cows
мікроелементи
microelements
продуктивність
productivity
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Маліцька А. С. Ефективність використання солей мікроелементів у годівлі молочних корів господарства «Моя ТЕРРА» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2021. – 34 с.
Аннотация: Дослідження проводилися у Новоград-Волинському районі Житомирської області на молочних коровах із застосуванням солей мікроелементів з метою вивчення впливу їх на молочну продуктивність та якість молока. У результаті досліджень нами встановлено, що підгодівля тварин мікроелементами з перервами сприяла підвищенню молочної продуктивності тварин на 9,3%, збільшенню у молоці кількості жиру та білка та покращенню деяких імунних властивостей організму корів.
The research was conducted in Novohrad-Volynskyi district of Zhytomyr region on dairy cows with the use of micronutrient salts in order to study their impact on milk productivity and milk quality. As a result of our research, we found that feeding animals with micronutrients intermittently increased the milk productivity of animals by 9.3%, increased the amount of fat and protein in milk and improved some immune properties of cows.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12506
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Malitska_AS_KR_204_2021.pdf498,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет