Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12506
|
Название: | Ефективність використання солей мікроелементів у годівлі молочних корів господарства «Моя ТЕРРА» Житомирської області |
Другие названия: | The efficiency of the use of micronutrient salts in the feeding of dairy cows of the farm "My TERRA" Zhytomyr region |
Авторы: | Маліцька, А. С. Malitska, A. |
Ключевые слова: | раціон diet поживні речовини nutrients корови cows мікроелементи microelements продуктивність productivity |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Маліцька А. С. Ефективність використання солей мікроелементів у годівлі молочних корів господарства «Моя ТЕРРА» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2021. – 34 с. |
Аннотация: | Дослідження проводилися у Новоград-Волинському районі Житомирської області на молочних коровах із застосуванням солей мікроелементів з метою вивчення впливу їх на молочну продуктивність та якість молока. У результаті досліджень нами встановлено, що підгодівля тварин мікроелементами з перервами сприяла підвищенню молочної продуктивності тварин на 9,3%, збільшенню у молоці кількості жиру та білка та покращенню деяких імунних властивостей організму корів. The research was conducted in Novohrad-Volynskyi district of Zhytomyr region on dairy cows with the use of micronutrient salts in order to study their impact on milk productivity and milk quality. As a result of our research, we found that feeding animals with micronutrients intermittently increased the milk productivity of animals by 9.3%, increased the amount of fat and protein in milk and improved some immune properties of cows. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12506 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|