Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12534
|
Название: | Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод» |
Другие названия: | Technology of production of vanilla curd in the conditions of JSC Zhytomyr Dairy Plant |
Авторы: | Філон, А. В. Filon, A. |
Ключевые слова: | кисломолочні продукти sour milk products йогурт yogurt молоко milk резервуарний tank термостатний thermostatic |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Філон А. В. Технологія виробництва простокваші ванільної в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2021. – 34 с. |
Аннотация: | Кисломолочні продукти завжди були важливою частиною раціону споживачів України. Оскільки ринок нових молочних продуктів є надзвичайно конкурентоспроможним, провідні виробники щороку виводять на ринок нові продукти та активно просувають існуючі продукти. Це також має тенденцію до підвищення ціни на кисломолочні продукти та збільшення споживання більш дорогих продуктів. Щоб не втратити споживачів, необхідно постійно заохочувати використання нашої продукції, покращувати якість нашої продукції та запускати нові продукти за допомогою різних рекламних та маркетингових заходів. Fermented milk products have always been an important part of the diet of Ukrainian consumers. As the market for new dairy products is extremely competitive, leading manufacturers bring new products to market every year and actively promote existing products. It also tends to increase the price of fermented milk products and increase the consumption of more expensive products. In order not to lose consumers, we must constantly encourage the use of our products, improve the quality of our products and launch new products through various advertising and marketing activities. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12534 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|