DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12545

Название: Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозавод
Другие названия: Analysis of consumer properties and assessment of the quality of ice cream TM "Rud" JSC Zhytomyr Dairy Plant
Авторы: Атаманчук, М. М.
Atamanchuk, M.
Ключевые слова: морозиво
ice cream
асортимент
assortment
технологія
technology
сировина
raw materials
молоко
milk
склад
composition
якість
quality
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Атаманчук М. М. Аналіз споживчих властивостей та оцінка якості морозива ТМ «Рудь» АТ Житомирський маслозавод : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 38 с.
Аннотация: Конкурентоспроможність є одним з основних показників успішного бізнесу підприємства АТ «Житомирський маслозавод». На підприємстві постійно ведеться пошук розробки нового асортименту заморожених десертів та збільшення якості існуючих. Загалом для підвищення конкурентного місця підприємству необхідно повсякчас посилювати якість продукції, прослідковувати, виносити та пропонувати ринку нові продукти, інформувати населення про інновації продукції та брендів, старанно контролювати якість продукції на всіх виробничих етапах технологічного процесу, утримувати споживачів та виявляти бренд у свідомості споживачів.
Competitiveness is one of the main indicators of successful business of JSC "Zhytomyr Dairy Plant". The company is constantly looking to develop a new range of frozen desserts and increase the quality of existing ones. In general, to increase the company's competitive place, it is necessary to constantly improve product quality, track, launch and market new products, inform the public about product and brand innovations, carefully monitor product quality at all stages of the process, retain consumers and identify brands in the minds of consumers.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12545
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Atamanchuk_MM_KR_204_2021.pdf1,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет