|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12546
|
Название: | Технологія виробництва молока в ПСП «Граніт» Житомирської області |
Другие названия: | Technology of milk production in PSP "Granite" Zhytomyr region |
Авторы: | Пєшкова, Н. О. Peshkova, N. |
Ключевые слова: | ферма farm поголів´я livestock корови cows продуктивність productivity молоко milk |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Пєшкова Н. О. Технологія виробництва молока в ПСП «Граніт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2021. – 34 с. |
Аннотация: | У господарстві ПСП «Граніт» на молочно-товарній фермі нами було вивчено умови утримання молочних корів, проаналізовані раціони годівлі тварин, стан племінної роботи, проведення оцінки якості молока, технологію доїння корів. Встановлено, що продуктивність корів по фермі становить – 6000 кг, виробляється молоко належної якості, що відповідає євро стандарту, раціони корів є практично збалансованими за поживними, мінеральними та біологічно активними речовинами. Рентабельність галузі молочного скотарства складає – 27,35% In the farm PSP "Granit" on a dairy farm we studied the conditions of dairy cows, analyzed the rations of animals, the state of breeding work, assessing the quality of milk, the technology of milking cows. It is established that the productivity of cows on the farm is - 6000 kg, milk is produced of proper quality that meets the Euro standard, cows' diets are almost balanced in nutrients, minerals and biologically active substances. The profitability of the dairy industry is 27.35% |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12546 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|