DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12546

Название: Технологія виробництва молока в ПСП «Граніт» Житомирської області
Другие названия: Technology of milk production in PSP "Granite" Zhytomyr region
Авторы: Пєшкова, Н. О.
Peshkova, N.
Ключевые слова: ферма
farm
поголів´я
livestock
корови
cows
продуктивність
productivity
молоко
milk
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Пєшкова Н. О. Технологія виробництва молока в ПСП «Граніт» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2021. – 34 с.
Аннотация: У господарстві ПСП «Граніт» на молочно-товарній фермі нами було вивчено умови утримання молочних корів, проаналізовані раціони годівлі тварин, стан племінної роботи, проведення оцінки якості молока, технологію доїння корів. Встановлено, що продуктивність корів по фермі становить – 6000 кг, виробляється молоко належної якості, що відповідає євро стандарту, раціони корів є практично збалансованими за поживними, мінеральними та біологічно активними речовинами. Рентабельність галузі молочного скотарства складає – 27,35%
In the farm PSP "Granit" on a dairy farm we studied the conditions of dairy cows, analyzed the rations of animals, the state of breeding work, assessing the quality of milk, the technology of milking cows. It is established that the productivity of cows on the farm is - 6000 kg, milk is produced of proper quality that meets the Euro standard, cows' diets are almost balanced in nutrients, minerals and biologically active substances. The profitability of the dairy industry is 27.35%
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12546
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Peshkova_NO_KR_204_2021.pdf675,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет