Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12548
|
Название: | Технологія відтворення основних об’єктів рибництва в ставах Ботанічного саду Поліського національного університету |
Другие названия: | Technology of reproduction of the main objects of fish farming in the ponds of the Botanical Garden of Polissya National University |
Авторы: | Попович, Д. М. Popovich, D. |
Ключевые слова: | проєкт project вирощування cultivation короп carp товстолобики silver carp білий амур grass carp рибопродуктивність fish productivity рентабельність profitability |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Попович Д. М. Технологія відтворення основних об’єктів рибництва в ставах Ботанічного саду Поліського національного університету : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 32 с. |
Аннотация: | Розроблено науково-біологічне обґрунтування використання ставів ботанічного саду Поліського національного університету за дворічним циклом. Для виробництва товарної риби пропонуємо взяти за основу розроблене науково-біологічне обґрунтування застосування різного співвідношення компонентів полікультури: співвідношенні 40 % коропа і 60 % рослиноїдних представників (товстолобиків та білого амура). The scientific and biological substantiation of the use of ponds of the Botanical Garden of Polissya National University for a two-year cycle has been developed. For the production of commercial fish, we propose to take as a basis the developed scientific and biological justification for the use of different ratios of multicultural components: the ratio of 40% carp and 60% herbivores (silver carp and grass carp). |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12548 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|