DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12548

Название: Технологія відтворення основних об’єктів рибництва в ставах Ботанічного саду Поліського національного університету
Другие названия: Technology of reproduction of the main objects of fish farming in the ponds of the Botanical Garden of Polissya National University
Авторы: Попович, Д. М.
Popovich, D.
Ключевые слова: проєкт
project
вирощування
cultivation
короп
carp
товстолобики
silver carp
білий амур
grass carp
рибопродуктивність
fish productivity
рентабельність
profitability
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Попович Д. М. Технологія відтворення основних об’єктів рибництва в ставах Ботанічного саду Поліського національного університету : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 32 с.
Аннотация: Розроблено науково-біологічне обґрунтування використання ставів ботанічного саду Поліського національного університету за дворічним циклом. Для виробництва товарної риби пропонуємо взяти за основу розроблене науково-біологічне обґрунтування застосування різного співвідношення компонентів полікультури: співвідношенні 40 % коропа і 60 % рослиноїдних представників (товстолобиків та білого амура).
The scientific and biological substantiation of the use of ponds of the Botanical Garden of Polissya National University for a two-year cycle has been developed. For the production of commercial fish, we propose to take as a basis the developed scientific and biological justification for the use of different ratios of multicultural components: the ratio of 40% carp and 60% herbivores (silver carp and grass carp).
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12548
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Popovich_DM_KR_204_2021.pdf1,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет