Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12553
|
Название: | Оцінка технології виробництва молока в ПП «ГалексАгро» Житомирської області |
Другие названия: | Estimation of milk production technology in PE "GalexAgro" of Zhytomyr region |
Авторы: | Дейнека, М. В. Deineka, M. |
Ключевые слова: | корови cows надій hopes продуктивність productivity корми forages доїльна установка milking parlor |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Дейнека М. В. Оцінка технології виробництва молока в ПП «ГалексАгро» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Біденко В. М. – Житомир, 2021. – 42 с. |
Аннотация: | У господарстві ПП «ГалексАгро» Баранівського району Житомирської області нами вивчалася технологія виробництва та зберігання молока. Також аналізувались умови утримання і годівлі корів.
У результаті проведеної роботи нами було встановлено, що на фермі використовується сучасна доїльна установка - паралель. Приміщення ферми є новими, деякі із них відремонтовані і мають сучасні металопластикові вікна. Годівля тварин проводиться на належному рівні, про це свідчать дані аналізу раціонів годівлі тварин, відповідно забезпеченню їх поживними та біологічно активними речовинами.
Продуктивність молочних корів є високою і за останній рік складає на корову 6300 кг молока. На фермі наявний змішувач кормів, агрегат для належного приготування кормів, для годівлі тварин. Проводиться на фермі роздій корів з метою виявлення їх максимальної продуктивності. In the farm of PE "GalexAgro" of Baranivka district of Zhytomyr region we studied the technology of milk production and storage. Conditions for keeping and feeding cows were also analyzed.
As a result of our work, we found that the farm uses a modern milking parlor - parallel. The farm premises are new, some of them have been renovated and have modern metal-plastic windows. Animal feeding is carried out at the appropriate level, as evidenced by the analysis of animal feeding rations, respectively, providing them with nutrients and biologically active substances.
The productivity of dairy cows is high and for the last year is 6300 kg of milk per cow. The farm has a feed mixer, a unit for proper preparation of feed, for feeding animals. Weaning of cows is carried out on the farm in order to identify their maximum productivity. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12553 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|