DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12555

Название: Оцінка якості та безпечності молокопродуктів на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод»
Другие названия: Evaluation of the quality and safety of dairy products in LLC «Andrushivsʹkyy maslosyrzavod»
Авторы: Яворська, В. М.
Yavorska, V.
Ключевые слова: молоко та молокопродукти
milk and dairy products
якість та безпечність продукції
product quality and safety
ІСУ
ISU
НАССР
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Яворська В. М. Оцінка якості та безпечності молокопродуктів на ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2021. – 39 с.
Аннотация: В роботі автором вивчені особливості розробки та впровадження системи управління якістю та безпечністю продукції в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Житомирської області. Встановлено, що на підприємстві управління якістю та безпечністю молочних продуктів здійснюється на основі національних стандартів ДСТУ. Одночасно наразі відбувається розробка та впровадження системи управління якістю на основі НАССР. Дана система управління діяльністю є основною гарантією високої якості і безпечності продукції та виходу її на ринок продуктового сектору економіки.
The author studies the peculiarities of the development and implementation of quality management system and product safety in the conditions of Andrushivka Butter and Cheese Factory LLC, Zhytomyr Region. It is established that the enterprise manages the quality and safety of dairy products on the basis of the development and implementation of the HACCP system and national standards. This activity management system is the main guarantee of high quality and safety of products and its entry into the market of the food sector of the economy.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12555
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yavorska_VM_KR_204_2021.pdf766,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет