DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12561

Название: Дослідження асортименту та оцінка якості вершкового масла ТМ «Молочний фермер» ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області
Другие названия: Doslidzhennia asortymentu ta otsinka yakosti vershkovoho masla TM «Molochnyi fermer» TOV «Baranivskyi molokozavod» Zhytomyrskoi oblasti
Авторы: Волотовський, О. С.
Volotovskyi, O.
Ключевые слова: вершкове масло
butter
збивання високожирних вершків
whipping high fat cream
технологія вершкового масла
butter technology
якість
quality
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Волотовський О. С. Дослідження асортименту та оцінка якості вершкового масла ТМ «Молочний фермер» ТОВ «Баранівський молокозавод» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2021. – 35 с.
Аннотация: На якість виробленого масла впливає якість сировини та належний контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм на усіх ланках технологічного процесу його виробництва. Для забезпечення виробництва продукції високого рівня, підприємству необхідно провести модернізацію виробничих процесів та виробничого устаткування, як єдиної можливості забезпечення довгострокового стабільного зростання промислового виробництва відповідно до парадигми сталого розвитку.
The quality of the produced oil is influenced by the quality of the raw material and the proper control over the observance of sanitary and hygienic standards at all parts of the technological process of its production. To ensure high-level production, the enterprise needs to modernize its manufacturing processes and production equipment as the only opportunity to ensure long-term sustainable growth in industrial production in line with the sustainable development paradigm.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12561
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Volotovskyi_OS_KR_204_2021.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет