DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12578

Название: Оцінка систем управління якістю молока в ТОВ «Органік Мілк» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of milk quality management systems in LLC "Organic Milk" Zhytomyr region
Авторы: Степанюк, О. Г.
Stepanyuk, O.
Ключевые слова: органічне молоко та молокопродукти
organic milk and dairy products
якість та безпечність продукції
product quality and safety
ІСУ
ISU
НАССР
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Степанюк О. Г. Оцінка систем управління якістю молока в ТОВ «Органік Мілк» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Дідух М. І. – Житомир, 2021. – 48 с.
Аннотация: В роботі розкриті особливості розробки та впровадження інтегрованої системи управління (ІСУ) якістю в умовах компанії ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області. Встановлено, що з метою ефективного функціонування ІСУ в компанії розроблена модель процесів (23 процеси), пов'язаних між собою функціями, входами і виходами (інформацією, продуктами). Завдяки даної моделі управління мережею процесів виробничої системи здійснюється за допомогою процесів адміністративного управління ресурсами, якістю і вдосконаленням системи управління якості.
The peculiarities of development and implementation of the integrated quality management system (IMS) in the conditions of the company LLC "Organic Milk" of Baranivka district of Zhytomyr region are revealed in the work. It is established that in order to effectively operate the MIS in the company developed a model of processes (23 processes), interconnected functions, inputs and outputs (information, products). Due to this model of network management processes of the production system is carried out through the processes of administrative management of resources, quality and improvement of quality management system.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12578
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stepanyuk_ОG_KR_204_2021.pdf954,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет