DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12579

Название: Технологічні аспекти відгодівлі молодняку свиней в умовах FM PORK A/S (Данія)
Другие названия: Technological aspects of fattening young pigs in FM PORK A/S (Denmark)
Авторы: Молчанюк, О. С.
Molchaniuk, O.
Ключевые слова: технологія
тechnology
виробництво свинини
pork production
продуктивні ознаки
productive traits
молодняк свиней
young pigs
генотип
genotype
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Молчанюк О. С. Технологічні аспекти відгодівлі молодняку свиней в умовах FM PORK A/S (Данія) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2021. – 30 с.
Аннотация: В роботі наведено результати оцінки технології виробництва продукції свинарства та продуктивності свиней різних генотипів. Для рентабельного ведення галузі свинарства необхідно враховувати досліджені елементи технології виробництва свинини та встановлені параметри продуктивних ознак молодняку свиней.
The results of estimation of pig production technology and productivity of pigs of different genotypes are presented in the paper. For the profitable management of the pig industry, it is necessary to take into account the studied elements of pork production technology and the parameters of productive traits of young pigs.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12579
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Molchaniuk_OS_KR_204_2021.pdf1,61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет