DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12581

Название: Оцінка технології виробництва молока та господарськи корисних ознак молочної худоби в умовах СТОВ «Злагода» Житомирської областіі
Другие названия: Estimation of technology of milk production and economically useful signs of dairy cattle in the conditions of STOV «Zlagoda» of Zhytomyr region
Авторы: Прокопчук, В. А.
Prokopchuk, V.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
технологічні компоненти
technological components
господарськи корисні ознаки
economically useful traits
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-and-white breed
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Прокопчук В. А. Оцінка технології виробництва молока та господарськи корисних ознак молочної худоби в умовах СТОВ «Злагода» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна Л. – Житомир, 2021. – 30 с.
Аннотация: В роботі наведено результати оцінки господарськи корисних ознак корів української чорно-рябої молочної породи та технологічні компоненти виробництва молока, отриманого від них. Встановлено, що для ефективного виробництва молока необхідно враховувати ступінь реалізації продуктивних ознак корів, а також параметри технологічного процесу.
The paper presents the results of evaluation of economically useful traits of Ukrainian black-and-white dairy cows and technological components of milk production obtained from them. It is established that for efficient milk production it is necessary to take into account the degree of realization of productive traits of cows, as well as the parameters of the technological process.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12581
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prokopchuk_VA_KR_204_2021.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет