DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12597

Название: Оцінка технології виробництва продукції козівництва та продуктивних ознак кіз в умовах ТОВ «МИЛА КІЗОНЬКА ГАЙ» Житомирської області
Другие названия: Estimation of technology of production of goat products and productive traits of goats in the conditions of LLC «MYLA KIZONKA GAY» of Zhytomyr region
Авторы: Горб, Д. Ю.
Gorb, D.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
технологія
technology
продуктивні ознаки
productive traits
кози
goats
зааненська порода
Zaanen breed
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Горб Д. Ю. Оцінка технології виробництва продукції козівництва та продуктивних ознак кіз в умовах ТОВ «МИЛА КІЗОНЬКА ГАЙ» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2021. – 26 с.
Аннотация: Робота представляє результати оцінки технологічного процесу виробництва продукції козівництва та продуктивних ознак кіз зааненської породи. З метою ефективного ведення козівництва доцільно враховувати вивчені особливості технології виробництва у галузі та рівень реалізації досліджених продуктивних ознак кіз.
The work presents the results of the assessment of the technological process of goat production and productive traits of Zaanen goats. In order to effectively manage goat breeding, it is advisable to take into account the studied features of production technology in the industry and the level of implementation of the studied productive traits of goats.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12597
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gorb_DYu_KR_204_2021.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет