Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12598
|
Название: | Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ТОВ «М'ясовита» Житомирської області |
Другие названия: | Technology of production of boiled sausages in the conditions of LLC «Miasovyta» of the Zhytomyr region |
Авторы: | Сорока, А. С. Soroka, A. |
Ключевые слова: | технологічна схема technological scheme варена ковбаса boiled sausage Державний стандарт України State standard of Ukraine органолептичні показники organoleptic indicators фізико-хімічні показники physical and chemical indicators |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Сорока А. С. Технологія виготовлення варених ковбас в умовах ТОВ «М'ясовита» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. В. – Житомир, 2021. – 39 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі наведені результати досліджень щодо
виробництва варених ковбасних виробів. Проаналізовано господарську
діяльність ТОВ «М'ясовита», асортимент ковбасних виробів, які вироблені в
умовах ТОВ «М'ясовита», проаналізовано сировину, яка використовується у
виробництві варених ковбас різних сортів. Досліджені пороки ковбасних
виробів, які виникають під час виробництва та зберігання. Для досліджень було
відібрано зразки ковбаси вареної «Лікарська» вищого сорту та ковбаса
«Варена» першого сорту. Встановлено відповідність дослідних зразків вимогам
ДСТУ за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними
показниками. The qualification work presents the results of research on the production of
cooked sausages. The economic activity of Myasovita LLC, the range of sausages
produced in the conditions of Myasovita LLC, the raw materials used in the
production of cooked sausages of different varieties are analyzed. Defects of sausage
products and the reasons that cause them have been studied. Samples of boiled
"Likarska" sausage of the highest grade and "Varena" sausage of the first grade were
selected for research. The compliance of the prototypes with the requirements of
DSTU in terms of organoleptic, physicochemical and microbiological indicators has
been established. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12598 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|