DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12599

Название: Технологія відтворення свиней в умовах ТОВ «Тернопільський бекон»
Другие названия: Technology of pig reproduction in the conditions of Ternopil Bacon LLC
Авторы: Коломис, К. М.
Kolomis, K.
Ключевые слова: відтворення
reproduction
опорос
farrowing
багатоплідність
fertility
технологія
technology
поросята
piglets
збереженість
safety
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Коломис К. М. Технологія відтворення свиней в умовах ТОВ «Тернопільський бекон» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2021. – 35 с.
Аннотация: ТОВ «Тернопільський бекон» – підприємство замкнутого виробничого циклу. Відтворення свиней здійснюється в умовах товарного репродуктора. Вік першого опоросу свиноматок 13,0 місяців при живій масі 160‒165 кг. Відлучення поросят у віці ‒ 28 днів. Цикл відтворення складає 164 дні (прохолост – 21, поросність – 115, підсисний період – 28 днів). Вихід опоросів від свиноматки за рік – 2,22.Високий генетичний потенціал і хороші вихідні умови в розведенні сприяють прояву високих продуктивних і репродуктивних якостей у свиней різних генотипів.
Ternopil Bacon LLC is a closed-cycleenterprise. Reproduction of pigs is carried out in the conditions of a commodity breeder. The age of the first farrowing sows is 13,0 month swith a live weight of 160-165 kg. Weaning of piglets at the age of 28 days. The reproduction cycle is 164 days (idleness - 21, pregnancy - 115, sucking period - 28 days). Yield of farrowings from sows peryear - 2.22. High genetic potential and good starting conditions in breeding contribute to the manifestation of high productive and reproductive qualities in pigs of different genotypes.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12599
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kolomis_KM_KR_204_2021.pdf1,59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет