Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12601
|
Название: | Технологічні особливості відгодівлі свиней з використанням БВМД та готових комбікормів Трау Нутришин в умовах ТОВ «Тернопільський Бекон» |
Другие названия: | Technological features of fattening pigs with the use of BVMD and ready-made feed Trouw Nutritionin the conditions of LLC «Ternopil Bacon» |
Авторы: | Колосінська, Г. В. Kolosinska, G. |
Ключевые слова: | технологія тechnology молодняк свиней young pigs вирощування growing годівля feeding добавки additives комбікорми compoundfeeds ефективність efficiency |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Колосінська Г. В. Технологічні особливості відгодівлі свиней з використанням БВМД та готових комбікормів Трау Нутришин в умовах ТОВ «Тернопільський Бекон : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2021. – 33 с. |
Аннотация: | За результатами проведених досліджень можна стверджувати, що в умовах підприємства найбільш економічним та доцільним є використання в раціонах молодняку свиней на вирощуванні та відгодівлі БМВД виробництва компанії «Трау Нутришин Україна». Їх застосування забезпечує збільшення середньодобових приростів живої маси свиней на 2,4 % та рентабельності виробництва свинини на 9,2 %. According to the results of the research, it can best at edthatin the conditions of the enterprise the most economical and expedient is the use in the diets of young pigs for growing and fattening BMVD produced by "Trouw Nutrition Ukraine". The iruse provide sanin crease in the average daily gainoflive weight of pigs by 2.4% and the profitability of pork production by 9.2%. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12601 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|