DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12601

Название: Технологічні особливості відгодівлі свиней з використанням БВМД та готових комбікормів Трау Нутришин в умовах ТОВ «Тернопільський Бекон»
Другие названия: Technological features of fattening pigs with the use of BVMD and ready-made feed Trouw Nutritionin the conditions of LLC «Ternopil Bacon»
Авторы: Колосінська, Г. В.
Kolosinska, G.
Ключевые слова: технологія
тechnology
молодняк свиней
young pigs
вирощування
growing
годівля
feeding
добавки
additives
комбікорми
compoundfeeds
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Колосінська Г. В. Технологічні особливості відгодівлі свиней з використанням БВМД та готових комбікормів Трау Нутришин в умовах ТОВ «Тернопільський Бекон : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2021. – 33 с.
Аннотация: За результатами проведених досліджень можна стверджувати, що в умовах підприємства найбільш економічним та доцільним є використання в раціонах молодняку свиней на вирощуванні та відгодівлі БМВД виробництва компанії «Трау Нутришин Україна». Їх застосування забезпечує збільшення середньодобових приростів живої маси свиней на 2,4 % та рентабельності виробництва свинини на 9,2 %.
According to the results of the research, it can best at edthatin the conditions of the enterprise the most economical and expedient is the use in the diets of young pigs for growing and fattening BMVD produced by "Trouw Nutrition Ukraine". The iruse provide sanin crease in the average daily gainoflive weight of pigs by 2.4% and the profitability of pork production by 9.2%.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12601
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kolosinska_GV_KR_204_2021.pdf1,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет