DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12603

Название: Розробка технології вирощування товарного рака виду Австралійський червоноклешневий
Другие названия: Development of technology for the cultivation of commercial crayfish Australian redfish
Авторы: Приходько, Н. В.
Prikhodko, N.
Ключевые слова: промислова технологія
industrial technology
вирощування
cultivation
гідробіонти
aquatic organisms
установка замкнутого водопостачання
water supply installation
Австралійський червоноклешневий рак
Australian red cherry cancer
аквакультура
aquaculture
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Приходько Н. В. Розробка технології вирощування товарного рака виду Австралійський червоноклешневий : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Слюсар М. В. – Житомир, – 2021. – 29 с.
Аннотация: Метою досліджень було вирощування товарного австралійського червоноклешневого раку в умовах установок замкнутого водокористування. Розроблено проект комплексу для вирощування товарного раку, прорахована собівартість монтажу, вартість годівлі та утримання раків, та рентабельність виробництва.
The aim of the research was to grow commercial Australian red-clam crab in closed water installations. The project of a complex for growing commercial crayfish has been developed, the cost of installation, the cost of feeding and keeping crayfish, and the profitability of production have been calculated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12603
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Pruhodko_NV_KR_204_2021.pdf536,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет