DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12614

Название: Вплив білкової підгодівлі на розвиток бджолиних сімей
Другие названия: Influence of protein feeding on the development of bee colonies
Авторы: Ткаленко, О. Ю.
Tkalenko, O.
Ключевые слова: бджільництво
beekeeping
бджола медоносна
honey bee
бджолине обніжжя
bee pollination
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Ткаленко О. Ю. Вплив білкової підгодівлі на розвиток бджолиних сімей : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2021. – 28 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що при згодовування бджолиним сім’ям сухого обніжжя зростає кількість вирощеного розплоду, сила сімей, їх медова та воскова продуктивність. Тому, на пасіці для збільшення продуктивності бджолиних сімей та рівня рентабельності доцільно проводити весняну підгодівлю бджолиних сімей бджолиним обніжжям.
As a result of the conducted researches, it is established that at feeding to bee families of dry pollination the quantity of the grown brood, force of families, their honey and wax productivity increases. Therefore, in the apiary to increase the productivity of bee colonies and the level of profitability, it is advisable to carry out spring feeding of bee colonies with bee pollen.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12614
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tkalenko_OU_KR_204_2021.pdf683,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет