DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12623

Название: Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення в умовах СТОВ «Мирославль-Агро» Житомирської області
Другие названия: Milk production technology and ways to improve it in the conditions of Myroslavl-Agro LLC of Zhytomyr region
Авторы: Никитенко, М. С.
Nikitenko, M.
Ключевые слова: скотарство молочне
dairy cattle breeding
технологія одержання молока
technology of milk production
порода
breed
годівля корів молочного напряму
feeding of dairy cows
первинна обробка та переробка молочної продукції
primary processing and processing of dairy products
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Никитенко М. С. Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення в умовах СТОВ «Мирославль-Агро» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції твариннництва ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2021. – 37 с.
Аннотация: Кваліфікаційна робота присвячена збільшенню надоїв молочної продукції та удосконалення процесів одержання. В роботі розглянуто стан підприємства по виробництва молочної продукції в сучасній Україні. Було проаналізовано показники основні та види продукції молочного підприємства. Оцінено і досліджено основні впливи, що чинять на рівень діяльності молочної продуктивності. В зв’язку з чим були пропонуються рішення до зростання розвитку молочної ланки на відповідному рівні продуктивності.
Qualification work is devoted to increasing milk yields and improving production processes. The paper considers the state of the enterprise for the production of dairy products in modern Ukraine. The main indicators and types of dairy products were analyzed. The main effects on the level of milk productivity have been assessed and studied. Therefore, solutions have been proposed to increase the development of the dairy sector at the appropriate level of productivity.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12623
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nukutenko_MS_KR_204_2021.pdf720,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет