DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12624

Название: Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області
Другие названия: Milk production technology and ways to improve it in the Kozyatyn branch of PJSC "Zernoproduct MHP" Vinnytsia region
Авторы: Яблонський, М. А.
Yablonsky, M.
Ключевые слова: скотарство молочного рівня
dairy cattle breeding
технологія отримання молока
technology of milk production
порода
breed
годування корів молочного напряму
feeding of dairy cows
первинна обробка та переробка молочної сировини
primary processing and processing of raw milk
ефективність
efficiency
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Яблонський М. А. Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення в умовах Козятинської філії ПрАТ «Зернопродукт МХП» Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. І. – Житомир, 2021. – 31 с.
Аннотация: Кваліфікаційна праця присвячена зростанню продуктивності молочної і вдосконаленню процесу її отримання. В даній роботі розглянуто становище підприємства з виробництва продуктів скотарства в регіоні. Проаналізовано дані по показниках та видах виготовленої продукції молочного господарства. Досліджено та оцінено загальні впливи, які діють на діяльність молочної продуктивності тварини. Були запропоновані міри до росту розвитку молочної продукції на оптимальному рості продуктивності.
Qualification work is devoted to increasing the productivity of dairy and improving the process of obtaining it. This paper considers the position of the enterprise for the production of livestock products in the region. Data on indicators and types of manufactured dairy products are analyzed. The general influences influencing the activity of milk productivity of an animal have been studied and evaluated. Measures to increase the development of dairy products on optimal productivity growth were proposed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12624
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yablonsky_MA_KR_204_2021.pdf547,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет